-Kulturë, Galeri, Metro, Te Fundit

Video-galeri/ Këta janë disa prej filmave të bazuara në ngjarje të vërteta

Disa filma të cilët janë krijuar nga historitë e ndryshme të individëve.

Filmat e bazuar në ngjarjet aktuale nuk mund të jenë të mërzitshme.

Prototipet e karakterëve janë reale dhe shpesh të bëra nga njerëzit e jashtëzakonshëm të cilët kishin për të jetuar përmes përvojave të tmerrshme, ndjenjave fantastike apo ngjarjeve historike, transmeton Telegrafi.

Në filmin që bën fjalë rreth shkëmbimit të spiunëve mes shtetit rus dhe amerikan “Bridge of Spies”, ka luajtur edhe aktori shqiptar Marko Caka si dhe në rolin kryesor Tom Hanks.

Më poshtë do t’ju sjellim disa nga filmat të cilët do të marrin vëmendjen tuaj që prej fillimit. /Telegrafi/

The Dancer / La Danseuse

Genius

Eddie the Eagle

Jobs

Snowden

Bridge of Spies

Colonia

Hacksaw Ridge

The Danish Girl

Legend

The Odyssey / L’odyssée

War Dogs

Deepwater Horizon

The Big Short

Sully

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko