-Jetë dhe Stil, Metro, Te Fundit

Video/ E dinit që tingulli mund të shihet jo vetëm të degjohet?

Një artist ka arritur t’i japë tingullit formë fizike. Po, po tingulli nuk ka vetëm zë, por edhe pamje, dhe kjo falë mënyrës së veçantë që një artist ka arritur të krijojë. Për më tepër shihni videon e mëposhtme pasi fjalët janë të tepërta.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko