-Si u Veshën, Aktualitet, Te Fundit

Video/ Buzhala: Media vetëm informon, edukimin e bën shkolla

Sipas Berat Buzhalës, drejtues i gazetës “Express”, media nuk është primare për të edukuar por për të informuar.

Modelet te rinia sipas tij i krijon shkolla.

Por për analistin  Mark Marku, mediat serioze i kushtojnë shumë pak vëmendje kronikave rozë, si sherri mes Noizyt dhe Cozman. Ndërkohë që gazetat bulvardeske mbahen me këto ngjarja.

“Kur ngjarje të kësaj natyre mbulojnë gjithë vëmendjen,  ky është deformim mediatik sepse media përcakton axhendën e ngjarjeve në shoqëri”-tha Marku.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko