Metro

Vendi më i rrezikshëm në botë

               Publikuar në : 15:31 - 26/09/17 |
Gerta

Ky vend quhet “Shkëmbi Feta e Patates” dhe është ngjitja më unike në botë për turistët të cilët kanë guximin të qëndrojnë në skajin e këtij shkëmbi shumë të hollë, për të bërë foto.

 

Pas