-Politikë, Aktualitet, Te Fundit

“Vdekje për shqiptarët”/ Pankartat provokuese të të rinjve maqedonas

“Vdekje për shqiptarët” është pankarta që mbajnë të rinj maqedonas, të cilët protestojnë kundër gjuhës shqipe dhe kundër kërkesave të partive shqiptare.

Ministria e Punëve të Brendshme  duhet të ndërmarrë masa kundër këtij grupi që shprehin gjuhën e urrejtjes dhe frymën shoviniste, shkruajne mediat shqiptare në Maqedoni.

Parullat e tilla janë hasur edhe në disa qytete të tjera gjatë protestave të fundit, por edhe në stadiumet e futbollit.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko