-Teknologji

Turistë në Shqipëri edhe në rrugë virtuale, njihuni me platformën më të re 

               Publikuar në : 16:52 - 26/11/17 |
m.b

“Welcome Albania”. Eshtë kjo mënyra më e re me të cilën turistët do të kenë mundësinë të njohin Shqipërinë në mënyrë virtuale permes nje aplikacioni, për t’u frymëzuar për të qenë më pas vizitorë realë të saj.

Me nje klikim, përmes platformës tourmake ne faqen Welcome Albania është e mundur të udhëtohet nëpër Shqipëri, përmes prenotimeve online, blerjeve, udhetimeve 360grade, dhe komunikimit interaktiv në kohë reale.

Goonext Albania eshte perfaqesuesi zyrtar i kësaj teknologjie dhe sherbimi unik, që në fakt i kalojnë kufijtë e një turi virtual.

 

Pas