-Teknologji, Metro, Te Fundit

Tashmë mund t’i dëgjoni tatuazhet tuaj, ja fjala e fundit e teknologjisë

Tatuazhet tashmë kanë arritur një tjetër nivel. Falë teknologjisë së avancuar, një artist i cili realizon tatuazhe, mund të krijojë tatuazhet të cilat mund t’i dëgjoni. Po, ju tani mund të dëgjoni tingujt tuaj të preferuar në tatuazhin tuaj. Realizohet nëpërmjet një aplikacioni në smarphone, dhe boja e tatuzhit ka aftësinë të thith deri në 1 minutë tingullin (që mund të jetë fjalë, këngë, apo edhe zhurma). Pasi tatuazhi përfundon, kamera e telefonit tuaj “lexon” tatuazhin, dhe ju përcjell tingujt që ju keni instaluar në lëkurën tuaj. Vetë tatuazhisti ka në një tatuazh zërin e të dashurës, dhe të qeshurën e fëmijës. E kush nuk do dëshironte ta provonte një gjë të tillë?/Opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko