Nipi i Aldo Bares i shpëton dy atentave, shokët e tij u vranë. Autorët edhe pse në kërkim kryen masakër në Lushnje

Policia ka identifikuar autorët e masakrës së Lushnjës ku mbetën të vrarë dy 26 vjeçarë, Zamir Latifi dhe Jurgen Hoxha. …

« Kthehu Rifresko