Xhemi dhe Salsano largohen nga “Portokallia”?

Ndërkohë që emisioni i humorit “Portokalli”, është në pauz, sot në rrjetet sociale dhe spotin që lajmëron nisjen e saj …

« Kthehu Rifresko