Bien serverat e aplikacionit WhatsApp

Orët e fundit serverat e aplikacionit shumë të përdorur WhatsApp kanë rënë, duke shkaktuar probleme me lidhjen dhe duke bërë …

WhatsApp është kthyer në rrezik

Sekretarja e Brendshme britanike, Amber Rudd është shprehur se kurrsesi nuk duhet të ekzistojë ndonjë vend ku terroristët të mund …

« Kthehu Rifresko