Vrasës me licensë shtetërore

Nga Blendi Fevziu – Kishte vendosur të kalonte pushimet në Shqipëri! Kishte sfiduar rreziqet e paralajmeruara dhe skepticizmin që e …

« Kthehu Rifresko