Albert Racinet (1888) : Epirotët – shqiptarë, arbëreshë, ilirë, pasardhës të Akilit, Pirros dhe Skënderbeut, prodhuesë dhe furnizuesë të kostumeve në të gjithë Greqinë

Nga Aurenc Bebja*, Francë –  14 Shtator 2017 Në librin e autorit, Albert Racinet (1825 – 1893), me titull « Le costume …

« Kthehu Rifresko