serbia – Opinion – Faqja Zyrtare

Përse Serbia po provokon në Kosovë?

Nga Blendi Fevziu – Nëse treni i dekoruar me parrulla antishqiptare dhe simbole fetare e nacionaliste serbe, nuk do të …

Serbia bojkoton podiumet prej Kosovës

“Braktisni ceremonitë e dhënies së medaljeve në rast se në podium do të ketë atletë nga Kosova”. Duket se kjo …

« Kthehu Rifresko