Rusia po shkërmoqet dhe Putin po dobësohet

Në pamje të parë, veprimet e Rusisë, që nisën me aneksimin e Krimesë në vitin 2014, sinjalizuan ringritjen e një …

Rusia merr vendimin drastik lidhur me Eurovision-in

Unioni Evropian i Radiotelevizionit (EBU), ka deklaruar se Rusia nuk do të jetë pjesë e garës së 62-të të këngës …

Rusia ka armë 4 herë më të fuqishme se ajo e Amerikës

Vladimir Putini ka armë katër herë më të fuqishme se bomba amerikane që vrau 36 militantë të ISIS-it në Afganistan. …

« Kthehu Rifresko