Qeveria censuron faqen satirike

Dje në mbremje, Autoriteti i Komunikimeve Publike dhe Postare (AKEP) urdhëroi kompanitë shqiptare të internetit të bllokojnë faqen satirike Kryeministri.com …

« Kthehu Rifresko