Dakrifilia, kjo është moda e fundit e seksit

Një praktikë seksuale e pazakontë po bëhet shumë e modës. Njihet si dakrifilia dhe konsiston në përjetimin e kënaqësisë seksuale …

« Kthehu Rifresko