Pse u zhvlerësua Euro?

Nga Jorida Tabaku Për muaj me radhë monedha euro është zhvlerësuar duke vendosur në pozita të vështira bizneset që bëjnë …

Tepsia e tenderave

Nga Jorida Tabaku Përgjithësisht u zë më shumë besë shifrave dhe jo fjalëve, pasi jo rrallë këto të fundit përpiqen …

« Kthehu Rifresko