Ja 5 kandidatët e Çmimit Nobel për Paqen

Çmimi Nobel për Paqen do të shpallet këtë të premte në Oslo. Por kush mund të jetë fituesi? Këtë vit nuk …

Ja kandidatët për Kreun e KQZ

Mandati i Lefterije Lleshit në krye të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve është në prag të përfundimit dhe tashmë janë bërë …

« Kthehu Rifresko