Holanda legalizon kultivimin e kanabisit

Kjo është eksperimentale dhe ideja është të vlerësojë “Ndikimet në krimin, sigurinë, rendin publik dhe shkeljet shëndetësore”, tha qeveria në …

« Kthehu Rifresko