Shqipëria i jep pasaportë shqiptare një tjetër trajneri italian

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka dekretuar dhënien e nënshtetësisë për ish-zëvendëstrajnerin e përfaqësueses kuqezi dhe aktualisht trajnerin e Luganos …

« Kthehu Rifresko