itali – Opinion – Faqja Zyrtare

Ndërprerja e ndeshjes, penalizon Shqipërinë

Flakandanët dhe tymueset e tifozëve shqiptarë, që ndalën për 8 minuta ndeshjen Itali – Shqipëri mund t’i kushtojnë shtrenjte Federatës …

« Kthehu Rifresko