Vendet më të lira në përdorimin e internetit

Organizata “Freedom House” njofton se liria e internetit në nivel global shënoi rënie për të gjashtin vit radhazi. Organizata e …

Lufta kibernetike SHBA-Rusi, rrezikon internetin

Hakerat e Pentagonit ia kanë dalë të hyjnë në sistemet e komandës së Kremlinit, duke i bërë të arritshëm dhe …

Irani ‘largohet’ nga interneti global

Irani planifikon që brenda vitit të ardhshëm të heqë dorë nga interneti ndërkombëtarë dhe të shfrytëzojë një rrjet të brendshëm …

« Kthehu Rifresko