Horoskopi, 21 Prill 2018

Dashi Në dashuri, nëse marrëdhënia në çift ka tendencë të vazhdojë me kontradikta, faji është rutina e përditshme. Mundohuni ta …

Horoskopi, 20 Prill 2018

Dashi Sot çiftet më të rrezikuara janë ata që kanë pasur diskutime në të kaluarën. Edhe ata që janë të …

Horoskopi, 19 Prill 2018

Dashi Një okazion i madh, një mundësi e papritur fitimesh, një takim i programuar ose i rastësishëm…pra e sotmja për …

Horoskopi, 18 Prill 2018

Dashi Nuk do të jetë rasti për të mbajtur inatin me partnerin/en, përballuni drejtpërdrejt me të pa kundërshtime. Pranoni polemikat …

Horoskopi, 17 Prill 2018

DASHI Konfigurimi i yjeve do të jetë mjaft pozitiv sot për jetën tuaj sentimentale. Do i zgjidhni një e nga …

Horoskopi, 16 Prill 2018

Dashi Disa nga bashkëpunëtorët tuaj mund të kenë nevojë për mbështetjen tuaj profesionale. Jini të kujdesshëm, të gatshëm dhe diplomatë, …

« Kthehu Rifresko