Dokumenti/ Hasan Prishtina – korrespondentit gjerman: Një leksion për rusët, një mesazh për turqit dhe një zgjidhje zvicerane për shqiptarët

Nga Aurenc Bebja* Gazeta franceze, « Le Temps », ka botuar, të dielën e 4 gushtit 1912, bisedën e zhvilluar …

« Kthehu Rifresko