grua – Opinion – Faqja Zyrtare

Fotoja që po çmend rrjetin…

Kjo fotografi që shfaq një grua të ulur në një stol palestre me këpucët e saj në kah të kundërt …

Të gjithë i vrasin nga pak gratë

Riviera Dedaj– Burri vret gruan në Fier, Kuçovë, Tiranë, Lezhë, Korçë, burri vret gruan kudo dhe si do…Shoqëria tronditet shkruan …

« Kthehu Rifresko