Foto/ Kim Kardashian e ka tepruar këtë herë !

Kim Kardashian gjihmonë e gjen mënyrën për të qenë në qendër të vëmendjes me prezencën e saj dhe kësaj herë …

Anxhela Martini ‘çmend’ Milanon

Është padyshim një nga modelet me origjinë shqiptare më të bukura dhe diçka të tillë Anxhela Martini e ka dëshmuar …

« Kthehu Rifresko