Hetimi i FBI ndaj e-maileve të Clinton, reagon DASH

Departamenti i Shtetit njoftoi FBI-në se nuk duhet të dërgojë në Kongresin Amerikan një kërkesë tjetër hetimore ndaj kandidates demokrate …

Përse Brad Pitt do të hetohet nga FBI?

Arsyeja e ndarjes së Angelina Jolie dhe Brad Pitt mund të jetë vënia në rrezik e jetës së fëmijëve të …

« Kthehu Rifresko