DEKLARATA E PLOTE/ Donald Lu: Prej 7 muajsh i kam kërkuar Llallës, Tahirit dhe Manjanit të arrestojnë Balilin. SHBA kushtëzon marrëdhënien me Shqipërinë

Ambasadori Amerikan Donald Lu deklaron për herë të parë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të kushtëzojnë marrëdhënien me …

« Kthehu Rifresko