Robelli dhe Matoshi replikojnë ashpër me Bushatin: Burrë pa burrëri, s’ka bllokmen e bir bllokmeni që e ndalon uraganin kosovar

Dy gazetarët e njohur kosovarë, Enver Robelli e Halil Matoshi, kanë reaguar ashpër pas shkrimit të Andi Bushatit në lidhje …

« Kthehu Rifresko