Video Opinion/ Frederik Miterand!

Të martën në mbrëmje (24 prill 2018) në emisionin ‘Opinion’ u transmetuan një dokumentar kushtuar Mbretëreshës Geraldina dhe periudhës së …

Video Opinion/ Rudolph Giuliani!

Mbrëmjen e së mërkurës (21 Mars 2018) në emisionin ‘Opinion’ ishte i ftuar një nga personalitetet më të rëndësishme amerikane, …

« Kthehu Rifresko