-Sociale, Aktualitet, Te Fundit

Studimi: Korça dhe Vlora, qytetet ku vajzat janë martuar që 13 vjeç ose më herët

Studimi më i fundit i bërë nga Observatori për të Drejtat e Fëmijëve, tregoi se ne rrethe si Korça dhe Vlora, janë martuar vajza në moshën 13 vjeç ose më herët.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko