Aktualitet

Studentët nuk largohen nga protesta: Ministrja s’mund të tallet me ne


               Publikuar në : 13:15 - 06/12/18 |
b.f

Studentët kanë vendosur të qendrojne ne proteste. Ata nuk jane kenaqur me vendimin e Ministrise per shfuqizimin e VKM-se per tarifat e provimeve te mbartura.

“Ne nuk ikim. Ti smund te tallesh me ne. Kemi paraqitur disa kerkesa, jo vetem nje”, tharrasin protestuesit.

Tarifa ra, tani ecim me kerkesat tjera:

1. Pergjysmim tarifash
2. Karta e studentit me te gjitha lehtesirat
3. 50 % e votes per te zgjedhurit neper universitete t’i kaloje direkt si e drejte studenteve
4. Investim urgjent ne qytetin studenteve per permiresimin e kushteve
5. Paisje e bibliotekave dhe laboratoreve me logjistiken dhe bazen materiale te plote sipas te gjithe standarteve.

Pas