-Sociale, -U tha në Opinion, Te Fundit

Sondazhi/ Në punë, shqiptarët nuk e vënë rëndësinë tek paga, por tek respekti dhe vlerësimi i eprorit ndaj tyre

Në emisionin “Opinion” mbrëmjen e sotme  është publikuar një sondazh i kryer në Shqipëri dhe Kosovë për kushtet e vendeve të punës nga EPPC  .

Pasi rezultoi se shqiptarët ishin më të pakënaqur me punën e tyre se sa kosovarët një tjetër rezultat ka habitur paksa në këtë sondazh. Bëhet fjalë për atë që njerëzit vlerësojnë më tepër në punën e tyre dhe çuditërisht nuk është paga.

Pyetjes se: Çfarë është më e rëndësishme në punë? Ata i janë përgjigjur si më poshtë.

Përgjigjet e të anketuarve kanë vënë si më të rëndësishme; vlerësimin për panënë që bën (77%). Pas saj ata kanë vendosur; respektin nga eprorët dhe paga renditet e treta. Ja pra që paga nuk është çdo gjë në punë. /Opinion.al

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko