Sociale

Solidarizim me studentët, një zonjë shpërndan ushqim për të rinjtë


               Publikuar në : 15:57 - 07/12/18 |
el ida

Jo vetëm figura publike, por edhe qytetarë të shumtë janë solidarizuar me protestën e studentëve.

E tillë është edhe kjo zonjë e cila në mënyrë simbolike shpërndau një trastë me ushqim për studentët, duke i inkurajuar të vazhdojnë rezistencën.

” Jam nënë, jam gjyshe, jamë bashkë me to, i ndjek. E ndjeva dhe erdha, të vazhdojnë se kanë të drejtën e vetë. Atë që se bëmë ne ta bëjnë këta. Vazhdoni, bravo”.

Studentë e përshëndetën në kor gjestin e saj me thirrjet: Bravo! Bravo!

Pas