-Teknologji

Snapchat vjen me ndryshime të mëdha!

               Publikuar në : 08:54 - 12/11/17 |
m.b

Evan Spiegel, CEO i Snapchat zbuloi në një takim virtual me pyetje-përgjigje se një ndryshim i madh në dizajn do të vijë së shpejti për ta bërë aplikacionin më të thjeshtë për t’u përdorur.
Snapchat do të ristrukturojë faqen kryesore të përdoruesit, në mënyrë që postimet nga miqtë të jenë në një seksion të ndarë të aplikacionit, ndërsa ato të publikut së bashku me influencuesit do të jënë në një seksion të veçantë, dedikuar atyre.
Seksioni më i ri do të përfshijë përbajtje të aksesueshme për publikun, “Our Stories”, postimet e botuesit dhe ato të influencuesve. Rradhitja e tyre do të zgjidhet alegoritmisht që të jetë e përshtatshme sipas interesave të secilit përdorues. Ky seksion do të zëvendësojë “Stories” dhe “Discover”.
Snapchat, ndryshe nga platformat e tjera sociale njihet për renditjen kronologjike të ngjarjeve duke qenë se Spiegel ka qenë gjithmonë kritik ndaj kësaj. Tani me dizajnin e ri, kjo do të ndryshojë.
Postimet nga seksioni i “Miqve” që do të gjendet aty ku është edhe Chatroom-i i Snapchat, megjithatë, do të vazhdojë të shfaqë përmbajtje në rend kronologjik.
Ky updatë është planifikuar për në datën 4 Dhjetor. / Opinion.al

Pas