Aktualitet, Kryesore

Shorti për KED, zgjidhen dy gjyqtarët e parë

Në Kryesinë e Kuvendit po hidhet shorti për anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, nën drejtimin e Vasilika Hysit. Pas debateve mes mazhorancës dhe opozitës ka nisur hedhja e shortit me gogla.

Besnik Imeraj dhe Altina Xhoxhaj janë përzgjedhur si anëtarë të KED nga lista e Gjykatës Kushtetuese dhe Vitore Tushaj, anëtare zëvendësuese po nga kjo listë.
Shorti po vazhdon.

(lajmi në përditësim…)

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko