-Tendencë, Metro

Shifra marramendëse që femrat harxhojnë për tualete gjatë gjithë jetës së tyre

christmas-party-makeup-ideas_2_content-600x358

Nuk ka nevojë për studime shkencore për të vërtetuar se femrat harxhojnë shuma marramendëse në produktet kozmetike, por statistikat e fundit nga industria e makeup-it na tregojnë se femrat qenkan të marrosura (në kuptimin e mirë).

Prodhuesit më të mëdhenj të tualeteve gjenerojnë më shumë se 382 milion dollar çdo vit e mesatarisht një femër shpenzon 15 mijë dollar për produktet bazike të makeup-it. Nga këto para, 3.770 shkojnë për rimel, 2.750 për pluhurat e syve dhe 1.780 për buzëkuqin.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko