-Shëndeti

Seks për të humbur në peshë? Ja kaloritë që mund të digjni  


               Publikuar në : 10:01 - 08/03/18 |
m.b

Ndërsa raportet seksuale janë të konsideruara si një pjesë e rëndësishme e marrëdhënieve në çift, duket se tashmë askush nuk vë në diskutim edhe vlerat e tyre pozitive në shëndetin fizik.

Gjithashtu, djegia e kalorive në krevat duket se konsiderohet një mënyrë e mirë për ata që duan të humbasin në peshë, si një aktivitet që përfshin muskujt, qarkullimin e gjakut dhe sistemin kardiovaskular.

Ja kaloritë që digjen në një aktivitet seksual:

  1. Zhveshja djeg 8 deri në 87 kalori
  2. Puthja djeg 120 deri në 325 kalori brenda një ore.
  3. Seksi djeg 300 kalori.
  4. Orgazma djeg 60 deri në 100 kalori.

Pas