-Jetë dhe Stil

Seks pas lindjes? Ja sa kohë duhet të prisni


               Publikuar në : 23:32 - 06/08/18 |
E SH

Një nga pyetjet që mundon nënat e reja, pasi sjellin në jetë fëmijët e tyre, është kur mund të kryejnë sërish marrëdhënie seksuale?

Këshilla jonë për këto nëna është që duhet të presin deri në 6 javë, për ta marrë veten plotësisht. Ndodh ndonjëherë që ju duhet më shumë kohë për të marrë veten, por mund të ndodhë dhe e kundërta, që ta marrin veten më shpejt.

Gjithsesi, nëna kini parasysh se 6 javë janë mjaftueshëm që ju të rinisni edhe një herë aktivitetin seksual.

Pas