-Teknologji, Aktualitet, Te Fundit

Së shpejti në treg, ja si do të duket iphone 8

Pjesa më e madhe e bisedave kohët të fundit rreth iPhone 8 është fokusuar në hardëare-in e saj dhe jo tek dizajni. Në të vërtet Apple ka lëshuar pamjen e parë se si do të duket iphone 8.

Iphone 8 do të jetë në madhësine e Iphone 7, por do të ketë një neon të verdhë dhe nuk do të ketë butonin ‘home’, me të cilin në versionet e mëparshëm mund të ndiznin ekranin e telefonit tuaj.

Pritet që iphon 8 të dalë në shitje në mars të vitit 2018.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko