-U tha në Opinion

Rita Petro: Me dy meshkuj shqiptarë kam pasur eksperienca të mira

               Publikuar në : 22:44 - 14/11/17 |
rel d

Poetja Rita Petro është shprehur në lidhje me kompleksitetin e meshkujve shqiptarë në raport me seksin, është shprehur se ata kanë njohuri seksuale.

Petro tha se marrëdhënia me burrin apo me ish burrin ka qenë një eksperiencë e mirë dhe të dy meshkujt janë shqiptarë.

Me meshkujt shqiptarë, partneri im është shqiptar, ish bashkëshorti im është shqiptar dhe unë kam eksperienca shumë të bukura. Gjatë bisedave me miqtë e mi dhe kur bisedojmë dhe për mënyrën se si i trajtojnë femrat, nuk e shoh blozë një gjë të tillë”,-tha Petro.

Pas