-Politikë, Aktualitet, Te Fundit

Ristani u la jashtë listave fituese/ Berisha: Është një rast i hidhur, por nuk u dërgua për të humbur në atë listë

Sali Berisha nuk mendon se Basha ia kishte me hile Arben Ristanit kur e la të katërtin në Vlorë dhe rrjedhimisht jashtë parlamentit.

Rasti i Ristanit është i hidhur padiskutim, por Ristani ishte kandidat në listën e Vlorës i vendosur në listë në një numër që zoti Basha mendonte se do tonte. Unë nuk e vë në diskutim që ai nuk e dërgoi për të humbur në atë listë. kështu që e vendosi në atë numër në mënyrë që të mobilizohet më shumë fushata, por sot është jashtë parlamentit.”

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko