-Teknologji

Risia e re e Instagramit është ajo që po prisnim të gjithë

               Publikuar në : 09:23 - 06/12/17 |
E SH

Duket se Instagrami po bëhet gjithnjë e më shumë i ngjashëm e Snapchat. Fillimisht ishte vendosja e “Story”, që lejon qëndrimin e fotos vetëm 24 orë, ndërsa tani ka bërë diçka tjetër të ngjashme me Snap-in.

Tani një postim nuk do të zgjasë më 24 orë dhe t’ju zhduket nga celulari, por do të keni mundësi t’i ruani ato përgjithmonë, pa pasur nevojën që t’i shkarkoni.  Si? Nëpërmjet “Stories Archive”, ju mund të ruani aty fotot e publikuara.

Kështu që mos u nxitoni që të shkarkoni postimet tuaja para se t’u mbarojë koha, pasi ato do të arkivohen

Pas