-Tendencë, Te Fundit

Rikthehet moda e vitit 2008 në koleksionet pranverë 2017

Në 2017 do të rikthehen tendencat e ngjyrave dhe të modeleve të 2008. Ngjyrat që do të jenë tendencë janë pink, e bardha, po ashtu edhe veshjet multikolor. Fustanet do te jenë voluminoze.

Ja disa modele qe ju duhet ti keni parasysh./opinion.al

04-2008-designers

12-2008-designers

20-2008-designers

03-2008-designers

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko