-Politikë, Aktualitet, Te Fundit

Rama: Shqiptarët i quan kazan, por nga italianët ‘nuk ia mban’

Kryeministri Edi Rama, i ftuar në ‘Studio E Hapur’ me Eni Vasilin në ‘News 24″,  ka folur edhe për sulmin që bëri për ‘Le Iene’ emisionin që publikoi reportazhin për fëmijët në Bulqizë.

Ai tha se:

“Unë nuk e kam parë vetë, mua më thanë nga të tjerët. Unë pa e parë fola me një paragjykim dhe kam bërë gabim, pa dashje  për rastin në fjalë,” tha Rama.

Ndërkohë për mediat shqiptare, jo vetën nuk kërkoi falje, por e përsëriti mendimin e tij.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko