-Politikë, Aktualitet, Te Fundit

Rama nga Korça: Basha, miku im i orëve të fundit

Gjatë fjalës  së  tij në Korçë  përpara  zgjedhësve Edi Rama nuk ka zgjedhur të sulmojë kreun e  opozitës sikurse  jemi mësuar ta dëgjojmë rëndom.

Këtë herë  ai i është referuara Bashës me termin “Miku im i orëve të fundit”, dhe ka shtuar se nuk mund të ndodhë ajo që besohej prej këtij të fundit, rrëzimi i qeverisë në 30 ditë.

“Ashtu si ka thënë miku  im i orëve të fundit, Lulzim Basha se kanë rrëzuar qeverinë  në gjysëm të saj dhe  presin  të rrëzojnë  pjesën  tjetër  në 30 ditë kjo nuk do të ndodhë. Ne nuk është se  kemi bër ndonjë sakrificë ne kemi dashur realisht që të japim një mesazh të qartë për ata  që e  votojnë  PD, që  janë njësoj si ne, që  nuk janë  ndryshe nga  ne, janë prindëer  janë  gjyshër. Ne  kemi dashur  të  japim një mesazh  dhe ta  shfrytëzojmë  këtë  krizë  sepse  është një  situatë që  mund  ta  kthesh në  shans  për  një fazë  të re. Kur themi  që  duam një Shqipëri të  re nuk e kemi fjalë goje. “

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko