-Politikë, Aktualitet, Kryesore, Te Fundit, Të Gjitha

Qeveria e re mblidhet sot pasdite, ja vendimet e para të “Rama II”

Qeveria e re Rama II betohet sot në 17:00 tek Presidenti Meta dhe menjëherë nis punën duke u mbledhur në selinë e Kryeministrisë.

Disa pika të axhendës së mbledhjes së parë të qeverisë së drejtuar nga Rama janë këto:

1 – Shpallja e 2018, viti mbarëkombëtar i Skënderbeut

2 – Zgjedhja e kandidatëve të Komisioneve të Prokurimit

3- Miratimi i procedurave të shërbimit publik elektronik

4- Ngritja e komisionit shtetëror për Skënderbeun

5- Dhënia e godinave për organet e Vettingut.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko