Aktualitet

Publikohet axhenda e protestës e për nesër dhe 4 kërkesat e studentëve


               Publikuar në : 19:59 - 06/12/18 |
b.f

Studentët do të vijojnë nesër protestën përpara Kryeministrisë, në përpjekje për të fituar edhe kërkesat e tjera që ata kanë ndaj qeverisë. Ata kanë publikuar axhendën e protestës dhe kërkesat që kanë.
Kujtojmë se 4 kërkesat e studentëve ishin:

  1. Anulimi i VKM për tarifa shtesë.
  2. Përgjysmimi i tarifës së studimit.
  3. Përmirësimi i kushteve të konvikteve.
  4. Bordi i Administrimit të ketë? numër të barabartë votash mes fakulteteve dhe Ministrisë se Arsimit, duke shtuar një përfaqësues nga studentet ne bord.

Nga këto, pika 4 e Vendimit të Këshillit të Ministrave, e cila parashikonte pagesë shtesë për provimet e mbartura është shfuqizuar zyrtarisht sot.

Pas