-Jetë dhe Stil

Pse tradhtojnë femrat? E tregon një grua që ka tradhtuar sistematikisht

               Publikuar në : 19:43 - 10/07/18 |
E SH

Tradhtia është e rëndë, për këdo që e provon mbi kurriz. Thonë që meshkujt e vuajnë më shumë tradhtinë se sa femrat, pavarësisht se është veprim që nuk justifikohet. Por pse një femër shkon drejtë tradhtisë? Këtë e tregon pikërisht një grua që ka tradhtuar sistematikisht, dhe më mirë se sa ajo, nuk mund ta shpjegojë asnjë ekspert lidhjesh:

1 – Është mënyra më e thjeshtë për t’i dhënë fund një lidhjeje

2 – Tundimi është i vështirë për ti rezistuar

3 – Ndonjëherë edhe femrat tradhtojnë vetëm për seks të mirë

4 – Ndonjëherë thjesht ndodh, pa e menduar gjatë

5 – Ndryshimi i ndjenjave, dhe mos përshtatja me partnerin

Pas