-Jetë dhe Stil

Pse Binjakët janë të pafatë në dashuri?


               Publikuar në : 11:45 - 10/10/18 |
b.f

Mesa duket njerëzit që i përkasin shenjës së binjakëve nuk kanë edhe aq fat në dashuri.

Ata mendojnë se të gjesh  dikë  që t’i sjellë dashuri në jetën e tyre është e vështirë. Njihet si shenjë që dëshiron udhëtimet, gjërat jo monotone dhe priren drejt  gjërave të reja. Sipas intv.al janë disa arsye pse një binjak nuk ka fat në dashuri:

1 – Ata ende kanë nevojë për më shumë kohë për të kuptuar se janë me të vërtetë dhe çfarë dëshirojnë nga jeta. Si mund të jesh në një marrëdhënie me ju, kur nuk jeni shumë të sigurt për veten apo ndonjë preferencë tuajën?

2- Janë të vështirë për t’u kënaqur, sepse nuk e kanë idenë se çfarë dëshirojnë dhe mund të jetë shumë zhgënjyese për njerëzit rreth tyre

3 – Binjakët janë njerëz krijues që duan të bëjnë diçka që askush nuk i ka bërë. Ata duan të mendojnë jashtë kutisë për ta bërë diçka më interesante. Nëse e shikojnë që personi tjetër nuk e ndjek apo nuk jep diçka ndryshe, e braktisin.

4 – Ata nuk janë tamam materialistë, prandaj dhuratat e shtrenjta nuk do t’i impresionojnë aq shumë. Nëse partneri, sipas intv.al nuk i kushton rëndësi diçkaje që ata e duan më shumë se të tjerët, aterë keni shumë mundësi që të ndaheni.Bleni ato çka do të thotë shumë për ta.

5 – Njerëzit binjakë duan të komunikojnë dhe nëse e shikojnë se dikush flet me ironi, mund të largohet menjëherë prej tij.

Pas